Vacatures

Vacature: bestuurslid van de Huurders Belangen Vereniging van Dudok Wonen

Het bestuur van de Huurders Belangen Vereniging (HBV) is de officiële gesprekspartner van woningcorporatie Dudok Wonen. Dat is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (2021) die voortvloeit uit de Woningwet.  De HBV wordt door Dudok Wonen erkend als onderhandelingspartner over strategie, beheer en beleid van Dudok Wonen en komt op voor de belangen van alle huurders van Dudok Wonen. Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld de huurverhoging en investeringen in duurzaamheid, nieuwbouw en onderhoud. Het bestuur van de HBV bestaat hoofdzakelijk uit huurders van Dudok Wonen. De HBV Dudok Wonen is een vereniging. De HBV overlegt regelmatig met de directie van Dudok Wonen, de Raad van Commissarissen maar ook met gemeentes en andere huurdersorganisaties. 

HBV Dudok Wonen is dringend op zoek naar versterking van het bestuur. Wij zijn op zoek naar één of meer bestuursleden. 

Bent u op zoek naar:

Een nieuwe uitdaging?
Zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
Werkt u graag samen en denkt u graag mee over oplossingen?

Dan is deze bestuursfunctie wat voor u!

De HBV biedt een passende onkostenvergoeding, laptop en printer in bruikleen, en opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Kandidaten met ervaring en/of affiniteit met communicatie en websitebeheer nodigen wij van harte uit om te reageren.

Ook niet-huurders van Dudok Wonen met bestuurlijke ervaring in een vergelijkbare functie, nodigen wij uit om te reageren.

Interesse om bij te dragen aan goed wonen?

Stuur een mail met uw motivatie naar de waarnemend secretaris en penningmeester van de HBV Herman van der Linde, hermanvanderlinde@hbvdudokwonen.nl

U kunt reageren tot 15 juni 2021

Onderdeel van de procedure is een gesprek met twee leden van de HBV Dudok Wonen.

Informatie

Hebt u vragen of wilt u informatie neemt u dan contact op met: 

Herman van der Linde, hermanvanderlinde@hbvdudokwonen.nl of met Karin Reilingh, extern adviseur van de HBV, kreilingh@tienorganisatieadvies.nl, telefoon 026 3391352.